BÆREKRAFTSRAPPORT 2023

Velkommen til vår andre nettbaserte bærekraftsrapport. Den er delt inn i 3 fokusområder; MILJØ, SAMFUNNSANSVAR og SELSKAPSLEDELSE. Disse er basert på anerkjent bærekrafsrapportering, såkalt ESG-rapportering (forkortelse for engelsk Environmental, Social and Governance) og tar for seg hvordan bærekraft er inkorporert i selskapets drift, hvilke tiltak som gjøres, hvor forbedringspotensialet ligger og hvordan selskapets produkter og tjenester bidrar til en bærekraftig og fremtidsrettet utvikling. I tillegg finner du andre relevante saker som omhandler vårt bærekraftsarbeid.

Her finner du informasjon som gjelder vårt råstoff, vår produksjon og distribusjon, og hvordan vår tilstedeværelse påvirker miljø, natur og klima.

Her finner du informasjon om selskapets HMS-arbeid, arbeidsmiljø, inkludering og kompetanse, samt vårt lokale og sosiale samfunnsengasjement.

Her finner du informasjon om verdikjedens rammebetingelser, hvordan vi samarbeider med andre, samt sertifiseringer og dokumentasjonsstyring.

Vi har kraft til å bære

Fra satsing på biodrivstoff og best mulig verdiskaping og utvikling av industrien, til små tiltak som å ta med kaffegruten fra kontoret til kompostbingen hjemme. Les hva direktøren i Bergene Holm AS har av ambisjoner og mål for selskapet og treindustrien.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Våre ansatte er de som hver dag gjør en forskjell. Våre ansatte finner stadig nye måter å redusere utslipp eller forbedre prosesser som påvirker selskapet i positiv retning.

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish