NORD REKKE

NORD-behandlet og impregnert! Et fleksibelt produkt til konstruksjoner i uterommet.
48 x 73
CUIMP + NORD

Furu

57825785

Standard

  • NORD- og CU-impregnert for lang holdbarhet.
  • Mange bruksområder
  • Norsk, miljøvennlig og bærekraftig
  • Behandlet for de tøffeste værforhold

Produktinformasjon

Rekker i Cu-impregnert furu produseres som oftest i en kombinasjon av høvling og spitting. Cu-impregnerte Rekker benyttes som oftest til utvendige rekkverkskonstruksjoner og utlekting, men den enkle profilen og utvalget av dimensjoner gir den en rekke anvendelsesområder. Rekker er ikke styrkesortert og må derfor ikke benyttes i bærende konstruksjoner. Rekken er Cu-impregnert (kobber) for langtidsbeskyttelse mot råte og insektangrep. Impregneringen er presset inn i treverket under høyt trykk og gir den nordiske impregneringsklassen AB og er i holdbarhetsklasse 1. Vårt medlemskap i Norsk Impregneringskontroll setter krav om interne og eksterne kontroller på imprengerte produkter. Cu-impregnerte Rekker fås i dimensjon 36x73, 48x48, 48x73 og 73x73 mm. Fås også i ubehandlet gran/furu i flere dimensjoner.

Behandling

Produktet er CU-impregnert før NORD-behandling og har holdbarhetsklasse 1\. Utseendet er en noe mørkere enn NORD-kledningen og kan ha små innslag av grønntoning. Fargen vil jevne seg ut over litt tid. Produktet er ikke nedtørket.

Teknisk informasjon

Impregneringen er presset inn i treverket under høyt trykk og gir den nordiske impregneringsklassen AB og er i holdbarhetsklasse 1 .

Brosjyrer

Privatperson?

Vi selger ingen varer direkte til privatpersoner.
Alt salg går via byggevarehandelen. Har du spørsmål om pris, produkt eller tilgjengelighet, ta kontakt med din lokale byggevarebutikk.

Bærekraft

Bærekraft, klima og miljøfokus er viktig for samfunn og menneskehet. Bergene Holm AS skal være en del av løsningen for samfunnets felles utfordringer, og aktivt søke løsninger for reduksjon av utslipp og miljøbelastning.

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish