TROLLHVIT

Unik, røff og tøff med skyggeeffekter som gir en tredimensjonal illusjon til rommet - litt slik som trollet i eventyret.

Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen nedenfor.

14 x 145
Trollhvit

Furu

7,40

Ja

46211158

  • Unik, røff og tøff
  • Grovt strukturbørstet – beiset i hvitt og grått
  • Norsk, miljøvennlig og bærekraftig
  • Ferdig behandlet og monteringsklar
  • Inspirert av eventyr og solsvidd, grånet plank

Produktinformasjon

Trollhvit er som trollet i eventyret – noe helt for seg selv. Med sin unike tredimensjonale skyggeeffekt, vil Trollhvit sette stemningen i rommet, enten du monterer den liggende eller stående. Liggende vil skyggeeffektene skape en tredimensjonal virkning, og illusjonen om en gammel tømmervegg trer frem. Stående vil Trollhvit minne om veggen på et værbitt fiskenaust – eller en bjørkeskog. Panelet er ekstra grovt strukturbørstet, beiset i flere farger, og har sin egen, litt trolske sortering. Trollhvit leveres kun i glattpanel i dimensjonen 14x145 mm fordi det er der effekten blir best.

Behandling

Trollhvit er strukturbørstet og industrielt beiset i to farger som gir en unik skyggeeffekt. Beis lar treets struktur og overflate være synlig og gir overflaten liv og variasjon som fremhever treets egenart. Beiset panel "puster" og har gode hygroskopiske egenskaper. Med industriell påføring av beis og annen overflatebehandling unngår du krympestriper og får en vakker og jevn overflate.

Teknisk informasjon

Glattpanel er en firkantet og enkel profil med rette kanter. Panelet vil naturlig få tynne sprekker mellom bordene under og etter montering. Panelet høvles i fallende lengder med not og fjær, og med endepløying som gir jevne overganger i lengdeskjøtene ved montering. Panelet leveres buntet og foliert med 6 bord per bunt. Glattpanel finnes i flere dimensjoner i både gran og furu. Trollhvit er sortert spesielt (med utgangspunkt i en sams-sortering) og deretter grovt strukturbørstet. Dette gjøres for å fremme treets levende naturlighet og unike uttrykk.

Dokumentasjon

Brosjyrer

Relaterte produkter

Strukturbørstet og beiset i en vakker grå patina som minner om gamle seterbygninger.

Strukturbørstet, beiset Setergrå og belagt med sølvskimmer.

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish