PERLESTAFF

Innvendig Perlestaff er tidstypisk for sveitserstilen – akkurat som andre profilerte paneler med staff og perle.
13 x 120 x 4800
Kvistfri malt hvit Bomull

Furu

10,00

Ja

51060546

Standard

  • Delikat profilert
  • Med en liten halvstaff (perle) på den ene siden
  • Norsk, miljøvennlig og bærekraftig
  • Ferdig behandlet og monteringsklar
  • Faste lengder – egnet til skjult spikring

Produktinformasjon

Innvendig Perlestaff, også kalt Rundfas, er en delikat og lett profilert panel som tilhører våre nostalgiske panelprofiler. Perlestaff er som de andre profilene med staff (perle), tidstypisk for sveitserstilen, og gir overflatene et mykt uttrykk. Perlestaff monteres mest stående på vegg. Den ble også mye brukt i tak i gamle dager. Da gjerne i kombinasjon med faspanel på vegg.

Behandling

Dette panelet er behandlet med 2 strøk vannfortynnbar interiørmaling i glans 20\. Fargekode: NCS S0502-Y (Bomull). Andre dekkende farger på bestilling.

Teknisk informasjon

Perlestaff Kvistfri har en skråkant (fas) på den ene siden og en halvstaff (perle) med skrå på den andre. Panelet høvles av kvistfritt fingerskjøtet råstoff, og har anlegg for skjult spikring i not og fjær. Endepløyingen har microfas og stor limflate, noe som gir en jevn overgang i lengdeskjøtene ved montering. Panelet leveres buntet og foliert med 6-7 bord per bunt. Perlestaff Kvistfri fås i to fastlengder: 2400 mm og 4800 mm. Standard som hvitmalt i fargen Bomull.

Brosjyrer

Bærekraft

Bærekraft, klima og miljøfokus er viktig for samfunn og menneskehet. Bergene Holm AS skal være en del av løsningen for samfunnets felles utfordringer, og aktivt søke løsninger for reduksjon av utslipp og miljøbelastning.

Privatperson?

Vi selger ingen varer direkte til privatpersoner.
Alt salg går via byggevarehandelen. Har du spørsmål om pris, produkt eller tilgjengelighet, ta kontakt med din lokale byggevarebutikk.

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish