PERLESTAFF

Innvendig Perlestaff er tidstypisk for sveitserstilen – akkurat som andre profilerte paneler med staff og perle.

Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen nedenfor.

13 x 120 x 4800
Kvistfri malt hvit Bomull

Furu

10

Ja

51060546

  • Delikat profilert
  • Med en liten halvstaff (perle) på den ene siden
  • Norsk, miljøvennlig og bærekraftig
  • Ferdig behandlet og monteringsklar
  • Faste lengder – egnet til skjult spikring

Produktinformasjon

Innvendig Perlestaff, også kalt Rundfas, er en delikat og lett profilert panel som tilhører våre nostalgiske panelprofiler. Perlestaff er som de andre profilene med staff (perle),  tidstypisk for sveitserstilen, og gir overflatene et mykt uttrykk. Perlestaff monteres mest stående på vegg. Den ble også mye brukt i tak i gamle dager. Da gjerne i kombinasjon med faspanel på vegg.

Behandling

Dette panelet er behandlet med 2 strøk vannfortynnbar interiørmaling i glans 20. Fargekode: NCS S0502-Y (Bomull). Andre dekkende farger på bestilling. Ved overmaling: Husk å rengjøre og pusse over overflaten før du maler.

Teknisk informasjon

Perlestaff Kvistfri har en skråkant (fas) på den ene siden og en halvstaff (perle) med skrå på den andre. Panelet høvles av kvistfritt fingerskjøtet råstoff, og har anlegg for skjult spikring i not og fjær. Endepløyingen har microfas og stor limflate, noe som gir en jevn overgang i lengdeskjøtene ved montering. Panelet leveres buntet og foliert med 6-7 bord per bunt. Perlestaff Kvistfri fås i to fastlengder: 2400 mm og 4800 mm. Standard som hvitmalt i fargen Bomull.

Dokumentasjon

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish