PERLESTAFF

Innvendig Perlestaff er tidstypisk for sveitserstilen – akkurat som andre profilerte paneler med staff og perle.

Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen nedenfor.

14 x 120
Lasert Hvit

Furu

9,1

Ja

26926014

  • Delikat profilert
  • Med en liten halvstaff (perle) på den ene siden
  • Norsk, miljøvennlig og bærekraftig
  • Ferdig behandlet og monteringsklar
  • Fallende lengder, endepløyd, not og fjær

Produktinformasjon

Innvendig Perlestaff, også kalt Rundfas, er en delikat og lett profilert panel som tilhører våre nostalgiske panelprofiler. Perlestaff er som de andre profilene med staff (perle),  tidstypisk for sveitserstilen, og gir overflatene et mykt uttrykk. Perlestaff monteres mest stående på vegg. Den ble også mye brukt i tak i gamle dager. Da gjerne i kombinasjon med faspanel på vegg.

Behandling

Dette panelet er lasert med vår egen laseringsvæske – i fargen Hvit. Samme farge og laseringsvæske som vi bruker industrielt, er å få kjøpt ferdig tappet på flasker à 250 ml. NOBBnr: 54329145. NB: Laseringsvæsken skal blandes med vann rett før bruk. Se blandingsforhold på flasken.

Teknisk informasjon

Perlestaff Natur har en skråkant (fas) på den ene siden og en halvstaff (perle) med skrå på den andre. Panelet høvles i fallende lengder med not og fjær, og med endepløying som gir jevne overganger i lengdeskjøtene ved montering. Panelet leveres buntet og foliert med 6-7 bord per bunt. Perlestaff finnes i flere dimensjoner i både gran og furu. Standard i ubehandlet, hvitlasert og hvitmalt.

Dokumentasjon

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish