HOBBYPLATE

Hobbyplater er et solid og anvendelig produkt for alle som har små og store snekkerprosjekter.
18 x 250 x 1200
Ubehandlet

Furu

53457316

Standard

  • Formstabile
  • Lette å bearbeide
  • Miljøvennlig materiale
  • Solid og anvendelig produkt
  • Mange bruksområde

Produktinformasjon

Hobbyplatene i heltre kommer i mange bredder, ubehandlet eller malt hvite. Med litt fantasi og enkelt verktøy kan du bygge alt fra praktiske skap, møbler og leker til interiørprodukter og hele hylleseksjoner.

Behandling

Platene er finpusset med sandpapir, korning 120. Dersom platen skal males anbefaler vi å vaske med en basisk såpe. Slip deretter lett med sandpapir, korning 240.

Teknisk informasjon

Hobbyplatene består av furustaver / lameller som limes sammen under trykk. Stavene er limt slik at platene skal bli så stabile som mulig. Platene er limt med høyt klassifisert lim (D4). Produktet anbefales primært til snekkerier som skal brukes innendørs i et normalt tørt inneklima.

Brosjyrer

Bærekraft

Bærekraft, klima og miljøfokus er viktig for samfunn og menneskehet. Bergene Holm AS skal være en del av løsningen for samfunnets felles utfordringer, og aktivt søke løsninger for reduksjon av utslipp og miljøbelastning.

Privatperson?

Vi selger ingen varer direkte til privatpersoner.
Alt salg går via byggevarehandelen. Har du spørsmål om pris, produkt eller tilgjengelighet, ta kontakt med din lokale byggevarebutikk.

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish