BUKKEBRUN

Lun, brun, varm og tidløs – særlig fjellhytter har lagt sin elsk på atmosfæren til det eventyrinspirerte panelet Bukkebrun.

Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen nedenfor.

14 x 145
Bukkebrun

Furu

7,4

Ja

45467921

  • Lun, brun, varm og tidløst
  • Lett strukturbørstet og beiset
  • Norsk, miljøvennlig og bærekraftig
  • Ferdig behandlet og monteringsklar
  • Inspirert av eventyr, brunost og gamle stølsfarger

Produktinformasjon

Det er noe magisk som skjer når vi beiser et panel hvor vårveden er forsiktig børstet bort. Treets delikate struktur og personlighet trer frem, og beisens naturlige fargespill glir inn i interiøret og gir det en følelse av å ha vært der bestandig. Inspirert av brunbukken, brunosten og gamle stølsfarger, ble fargen Bukkebrun komponert. Den er akkurat passe brun, med et hint av grått og med gylne undertoner. Bukkebrun er vakker til så mye, men passer spesielt godt sammen sort og andre brune og beige toner. Særlig fjellhytter har lagt sin elsk på Bukkebrun – som skaper en lun og tidløs atmosfære.

Behandling

Bukkebrun er strukturbørstet og industrielt beiset.

Teknisk informasjon

Glattpanel er en firkantet og enkel profil med rette kanter. Panelet vil naturlig få tynne sprekker mellom bordene under og etter montering. Panelet høvles i fallende lengder med not og fjær, og med endepløying som gir jevne overganger i lengdeskjøtene ved montering. Panelet leveres buntet og foliert med 6-7 bord per bunt. Bukkebrun er sortert spesielt (med utgangspunkt i en sams-sortering) og deretter grovt strukturbørstet. Dette gjøres for å fremme treets levende naturlighet og unike uttrykk.

Dokumentasjon

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish