BEKKEBLÅ

Industripreg, funkis eller sørlandsk idyll – det er tilbehøret som bestemmer stilen til det lyse gråblå panelet Bekkeblå.

Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen nedenfor.

14 x 120
Bekkeblå

Furu

9,1

Ja

45467966

  • Vakkert fargespill i lyse, blågrå toner
  • Lett strukturbørstet og beiset
  • Norsk, miljøvennlig og bærekraftig
  • Ferdig behandlet og monteringsklar
  • Inspirert av eventyr, elvestein og fjellbekken

Produktinformasjon

Vi elsker den litt kjølige, overlegne blåtonen til Bekkeblå som hever seg over den varme gråtonen i bunnen. Det er nettopp dette fargespillet som kommer så godt frem når strukturbørstingen gjøres med riktig dybde. Inspirert av blåklokker, slipte elvesteiner og den friske fjellbekken, har Bekkeblå blitt en vakker gråtone med et hint av blått. Panelet Bekkeblå er både enkelt og klassisk, og passer derfor like godt i industripregede leiligheter og moderne funkishus i kombinasjon med glass, som i idylliske sørlandshus med profilerte lister og hvitt tilbehør.

Behandling

Bekkeblå er strukturbørstet og industrielt beiset.

Teknisk informasjon

Glattpanel er en firkantet og enkel profil med rette kanter. Panelet vil naturlig få tynne sprekker mellom bordene under og etter montering. Panelet høvles i fallende lengder med not og fjær, og med endepløying som gir jevne overganger i lengdeskjøtene ved montering. Panelet leveres buntet og foliert med 6-7 bord per bunt. Bekkeblå er sortert spesielt (med utgangspunkt i en sams-sortering) og deretter grovt strukturbørstet. Dette gjøres for å fremme treets levende naturlighet og unike uttrykk.

Dokumentasjon

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish