DUSTY COPPER

Varmt og glødende effektpanel med skinnende kobberbrun over kjølig grå. Gir vegger med særpreg, hotellfølelse og smaken av storby.

Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen nedenfor.

14 x 145
Dusty Copper

Furu

7,4

Ja

48145001

  • Metallisk urban - skaper storbyføle
  • Skimrer i kobber når lyset treffer
  • Norsk, miljøvennlig og bærekraftig
  • Ferdig behandlet og monteringsklar
  • Inspirert av gamle kobberkjeler og moderne byliv

Produktinformasjon

Overflater som leker med lyset, skaper spennende rom for deg som tør ta interiøret et skritt videre. Metalliske effekter kombinert med treets egenskaper, er perfekt for deg som tenker på detaljene og som ønsker det unike uttrykket uavhengig av innredningsstil. Dusty Copper er panelet som skaper storby- og hotellfølelse med sin metalliske og urbane effekt. Den varme og glødende skimringen som trer frem når lyset treffer veggen, gjør noe med både deg og rommet. Dusty Copper egner seg både stående og liggende, og den passer godt sammen med sorte og mørke detaljer.

Behandling

Dusty Copper er først beiset i fargen Setergrå og deretter påført et lag med effektlakk bronse. Samme beis og effektlakk som vi bruker industrielt, er å få kjøpt ferdig tappet på flasker: Setergrå beis (500 ml) NOBBnr: 47257223 / Effektlakk Bronse (300 ml) NOBBnr: 50558158

Teknisk informasjon

Glattpanel er en firkantet og enkel profil med rette kanter. Panelet vil naturlig få tynne sprekker mellom bordene under og etter montering. Panelet høvles i fallende lengder med not og fjær, og med endepløying som gir jevne overganger i lengdeskjøtene ved montering. Panelet leveres buntet og foliert med 6 bord per bunt. Glattpanel finnes i flere dimensjoner i både gran og furu. Dusty Copper er sortert spesielt (med utgangspunkt i en sams-sortering) og deretter lett strukturbørstet. Dette gjøres for å fremme treets levende naturlighet og unike uttrykk. Dusty Copper leveres i furu 14x145 mm.

Dokumentasjon

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish