UNIK EFFEKT

Skill deg ut med overflater som skifter uttrykk og leker med lyset i rommet.

En kullsvart vegg som glitrer av diamantstøv, et soverom med perlemorskimmer eller en stue der du møter storbyfølelsen gjennom metalliske overflater? 

Vegger som leker med lyset

Lyset påvirker uten tvil hvordan våre hjem oppleves! Med skygger, metall, skimmer og glitter vil ethvert rom få en unik følelse av dypde, eleganse og eksklusivitet. 
Mange ønsker å tilføre hjemmet sitt noe eget. Nettopp fordi ingen trær er like og lyset aldri vil oppleves likt, har vi utviklet en serie effektpaneler som alltid vil oppleves unike.

3-D effekt med Trollhvit

Trollhvit var det første effektpanelet vi lanserte. Den særegne skyggeeffekten gir en tredimensjonal virkning som har vist seg å kle både tradisjonelle og moderne boliger, og som fungerer både liggende og stående. 

De metalliske panelene Dusty Silver og Dusty Copper er urbane kontraster til den feminine og romantiske Luxury Cotton med perlemorskimmer.

Strukturbørstingen skaper liv og skyggespill

Uansett hvilken effekt du liker er det strukturbørstingen som gir det spesielle uttrykket, og som lar trestrukturen spille på lag med overflatebehandlingen mens den leker med lyset.

SE VÅRT BILDEGALLERI

VÅRE UTVALGTE PRODUKTER I DENNE STILEN

TROLLHVIT

MIDNIGHT CHOIR

DUSTY SILVER

DUSTY COPPER

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish