Diamonds and Pearls

Stemningskolleksjonen Diamonds and Pearls | Walls of Luxury, er våre mest glamorøse paneler.

Kolleksjonen for deg som ønsker det helt spesielle

Stemningskolleksjonen Diamonds and Pearls kombinerer glitter, skimmer og metalliske effekter med det naturlige og vakre. Med markedets mest omfattende panelbehandling får du en vegg som er helt unik! Med sin kombinasjon av skimmer og metalliske effekter, er kolleksjonen en frisk kontrast til den mer tradisjonsrike kolleksjonen TRE bukkene Bruse.


3-stegs behandling

Panelene i kolleksjonen har alle en 3-stegs industriell behandling med børsting, beis eller maling og effektlakk.

Diamonds and Pearls har tilhørende effektlakk på boks. Boksene er tiltenkt tilbehør som listverk og møbler som man ønsker skal matche panelet og anbefales ikke å bruke på veggen da det vil være vanskelig å få det jevnt over større flater.


Lyssetting er viktig

Panelene i denne kolleksjonen endrer seg i forhold til naturlig og kunstig lys og vil oppleves ulikt i ulike lyssettinger. Det krever litt mer planlegging å få den rette vinkelen fra lyskilden. Det kan selvfølgelig også leve sitt eget liv og glitre når solen treffer på ulike tider av døgnet, men for maksimal effekt anbefaler vi lamper som treffer panelet fra siden hvis du ønsker mest glittereffekt.


Dusty Silver

Med Dusty silver får du en vegg som oppleves naturlig og diskrè – helt til solen står opp og solstrålene bryter gjennom vinduene. Da nærmest våkner den metalliske effekten og veggen fremstår superfresh og spennende.

Den kjølige gråfargen er det sølvet som frembringer, ettersom både Dusty Copper og Dusty Silver er strukturbørstede paneler som er beiset Setergrå før de går hver sin retning.

Tips:

Dusty Silver – oser luksus og eleganse og vil kle bade maskuline og feminine interiør. Den vil gjøre seg spesielt godt hos dem som har glass, betong og hvit og gråtoner i sitt interiør.

Her kan du lese mer om produktet og egenskapene.


Midnight Choir

Som en motreaksjon på mange år med hvitt er mange klare for å eksprementere både med mørkere farger og glansfulle , skimrende overflater.

Det mørke panelet Midnight Choir er strukturbørstet og beiset Askesort før det er tilført et forsiktig lag med diamantglitter. 

Diamantstøvet fanger lyset som faller på panelet, og sender det tilbake i øyet som et stjernedryss. Veggen vil glitre diskret i både dagslys og kunstig lys. Glittereffekten gjør Midnight Choir til et panel helt utenom det vanlige. 

Tips:

Midnight Choir gir følelsen av luksus og mystikk og er lekker som en fondvegg i stua og på soverommet. Ikke minst vil den gjøre suksess på ungdomsrommet og i TV-stua.

Her kan du lese mer om produktet og egenskapene.

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish