Bilde av Eventyr-logo samt de ulike behandlingene i kolleksjonen
Bilde av Eventyr-kolleksjonen med de tre behandlingene setergrå, huldrebeige og drivvedgrå

EVENTYR

I interiørkolleksjonen EVENTYRPANEL har vi samlet våre mest populære beisede paneler med tilbehør. Alle med eventyrlige vakre farger og navn.


EVENTYRLIGE VAKRE VEGGER OG TAK

Eventyrkolleksjonen består av utvalgte paneler i utvalgte profiler, som er beiset med våre fineste og mest populære farger. Profiler og dimensjoner er tilpasset både hus og hyttetrender, slik at alle kan finne sin favoritt.

Inspirert av myter, sagn og eventyr, har vi satt sammen en serie med delikate beisfarger som passer til det vi liker best: tre, trender og tradisjon. Alle fargene er grundig testet, og de er skapt for å kle hverandre i ulike kombinasjoner. Velger du en av våre

utprøvde beisfarger er du sikret et godt resultat.

Heltrepanel som er beiset lar treets struktur og overflate være synlig og gir overflaten liv og variasjon som fremhever treets egenart. Beiset panel ”puster” og har gode hygroskopiske egenskaper. Beiset panel kan derfor 

med fordel brukes som en del av interiører, også på bad – og vaskerom.

Tre lever! Beisens inntrengen i treoverflaten vil variere avhengig av hvor treet har vokst opp og hvor i tømmerstokken panelbordet er saget fra. Beis har unik inntregning i yte- og kjerneved, slik at fargen vil kunne oppleves forskjellig. Dette er samtidig det som gjør uttrykket ekte og levende. 

 


Både Setergrå og Drivvedgrå er nærmest blitt klassikere innen beisede paneler. Huldrebeige har også funnet sin tilhengerskare

blant dem som ønsker en litt lysere tone i beisen. For de som ønsker et lunere interiør er den varme og vakre brunfargen. Alle har fått et tilbehør med utvalgte lister og utforinger i samme beisfarge. Flere eventyrlige beisfarger leveres på forespørsel.


NORSK FURU

Interiørkolleksjonen EVENTYR består av paneler i ulike profiler med våre mest populære beisfarger. Til kolleksjonen

hører også utvalgte lister og utforinger slik at du får et helhetlig interiør ton-i-ton.

• Eventyrlige, vakre farger

• Fabrikkbeiset for optimalt resultat

• Tilhørende reparasjonsbeis

EVENTYR er produsert av norsk furu fra lokale og miljøsertifiserte skoger. Kolleksjonen produseres på våre norske høvlerier og overflatebehandlingslinjer.

REPARASJONSBEIS PÅ FLASKER

Til små kappesnitt, spikerhull og mindre reparasjoner har våre utvalgte farger beis i 250 ml flasker. Husk at beis vil oppføre seg ulikt på forskjellige overflater. Påføring med pensel, svamp eller klut vil også gi ulikt resultat.


Bilde av tekst knyttet til miljø og klima

MILJØ- OG KLIMAVENNLIG

Vegger og tak kledd i naturens egen drakt, er ikke bare trendy. Treets naturlige egenskaper sørger for et godt og pustende inneklima, binder CO2 og gir et bidrag til miljøregnskapet og øker velvære og trivselsfaktoren.


Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish