TRE bukkene Bruse

Interiørkolleksjonen “TRE bukkene Bruse” består av våre mest eventyrlige paneler med tilhørende listverk. 

Vi har lange tradisjoner for bruk av tre i norske hjem. Denne referansen tok vi med oss da vi skulle utvikle stemningskolleksjonen «TRE bukkene Bruse». 

Panelene i denne kolleksjonen er strukturbørstet og beiset i farger inspirert av folkeventyrerene og den norske fjellheimen.


Spesielt sortert og børstet

Med inspirasjon fra gamle setre og støler er panelene i “TRE bukkene Bruse” spesielt sortert for å få frem det særegne i treets natur. Strukturen i treet hentes frem ved å børste vekk deler av sommerveden før panelene beises.

Trepanelets delikate struktur og naturlige fargespill passer de fleste interiør og gir en følelse av å ha vært der bestandig. Akkurat slik som setra i fjellheimen. Nennsomt utvalgt beis påføres og fremhever livet i bordet.


Beisen gir treet karakter og personlighet

Kolleksjonen kommer i flere lekre toner, inspirert av det kjente folkeeventyret om de TRE bukkene Bruse: Bukkebrun, Setergrå og Bekkeblå. For de som ønsker noe mer spesielt og helt unikt har vi utviklet en stemningsfull tofarget effektpanel – den har selvsagt fått navnet Trollhvit.

De vakre, strukturbørstede panelene i harmoniske farger vil passe godt inn i de fleste hjem og fritidshus. 


Fargevalg og inspirasjon

De fire ulike panelene i TRE bukkene Bruse kolleksjonen gir rom for mange kombinasjoner og spesielt Setergrå og Trollhvit passer ypperlig sammen i et rom.

Men, avhengig av hvilket gulv du har eller ønsker eller om du ellers i ditt interiør har kalde eller varme farger, kan du her lese mer om hver enkelt av medlemmene i kolleksjonen slik at du finner din favoritt.


Bekkeblå

Panelet Bekkeblå har fått en enda vakrere blåtone, tilsatt et subtilt skimmer som gir assosiasjoner til den kalde, friske bekken som sildrer og klukker nedover fjellet. For å enda bedre kunne bevare det lyse utrykket blir Bekkeblå, fra mai 2021, produsert på børstet granpanel. Profilen er enkel og slett med en ørliten lysåpning for et jevnt og vakkert uttrykk på veggen. Denne profilen kalles Låvepanel, selv om de fleste tenker at det er en Glattpanel. Kolleksjonen leveres slett granpanel i dimensjon 14x120 mm. Hvert panelbord har 2 mm lysåpning.

Tips:

Bekkeblå kan kle mange typer interiør. Den kalde fargen kommer virkelig til sin rett sammen med harde materialer som stein, glass og stål. Skifer, betong eller marmor - Bekkeblå kan tilpasse seg det tradisjonelle, røffe eller det eksklusive.

Bekkeblå kan også fremstå mild og diskret i kombinasjon med hvitt, eller du vil matche de fleste interiør der møbler og tekstiler har mye blått i seg. 

Fossefall, blåklokker og elvesteiner gav inspirasjon til fargen Bekkeblå.

Her kan du lese mer om produktet og se de ulike dimensjonene og egenskapene.


Setergrå

Setergrå er inspirert av gamle seterbygninger og gir veggen en deilig og lun følelse.

Panelet vil kle en enkelt vegg eller hele rom i hus og leiligheter i by og bygd og fritidshus ved fjord og fjell. Setergrå passer rett og slett overalt.

Rundt om i Norge finner vi mange gamle setre og støler. Lavmælte, værbitte bygninger som har huset folk og dyr i generasjoner. Små trehus som gjennom vintermånedene står forlatt og hvor naturens medfart gir dem sjel og særpreg. Det var her vi fant inspirasjon til den rette fargetonen til Setergrå. Den gråbrune, værbitte – nærmest sølvaktige patinaen som ubehandlet tre får når sol, regn og vind får gjøre sitt.

Tips:

Setergrå er den mest allsidige fargen i kolleksjonen og panelet kan passe til nesten alle farger og typer gulv og møbler.

Fordi den både er kald og varm i fargetonene kan du trygt velge Setergrå og den matcher like flott til brune og beige interiør som de med mer grått i interiøret. Selv "vanskelige" farger som oransje og rød passer ypperlig til dette panelet som evner spesielt godt å binde sammen farger.

Gamle seterbygg og værbitt treverk gav inspirasjon til fargen Setergrå.

Her kan du lese mer om produktet og se de ulike dimensjonene og egenskapene.


Trollhvit

Trollhvit har en helt unik behandling som gir en spennende skygge - og 3-dimensjonal effekt. Den kjølige grunntonen balanserer perfekt med spennende grå skyggeeffekter.

Med trollet og fossen som utgangspunkt var vi ikke i tvil om at vi måtte utvikle et panel med kontraster.

Med grovere strukturbørsting og påføring av flere fargenyanser har resultatet blitt en unik og nyskapende panel. 

Trollhvit har blitt en svært populær. Både de som ønsker noe helt unikt og de som ser den tradisjonelle tømmerveggen på en ny måte.

Tips:

Fordi Trollhvit er et panel som får oppmerksomhet er det ofte lurt å ikke dekorere veggene med for mye bilder, hyller og annet som bryter linjene. 

Det er en kald gråfarge (Steingrå) i ytterkant og gode gulvvalg er flis, skifer eller et tregulv/parkett uten for mye varme toner.

Panelet kan monteres både stående og liggende, og velger du det siste er det viktig å sortere godt slik at effekten med de mørke ytterkantene treffer når panelet skjøtes. Hvis ikke vil du miste noe av effekten som gjør Trollhvit så spesiell. Husk at hvert bord er helt unikt!

Buldrende fossefall og det grovmælte trollet inspirerte oss til effektpanelet Trollhvit.

Her kan du lese mer om produktet.

Søk #trebukkenbruse på Instagram

Klikk her for å lese mer om de ulike panelvariantene eller søk #trebukkenebruse på Instagram.

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish