Alle kan søke inspirasjonsprisen

Bilde av vinnere av Barnas Trepris med premieplakett

Som en av landets største trelastprodusenter ønsker vi å fremme god bruk av tre og gjennom Inspirasjonsprisen å premiere byggeprosjekter som er til inspirasjon for andre. 

For alle som bygger med tre! 

Over alt i Norge er folk i gang med store og små byggeprosjekter. Det bygges nytt, restaureres og pusses opp. Treprodukter utgjør ofte en vesentlig del av disse prosjektene.

Har du brukt tre i ditt byggeprosjekt håper vi at du søker Inspirasjonsprisen. Alle mottatte søknader vil bli behandlet i jurymøter tidsrommet desember - mars.

En kompetent fagjury vurderer hvert enkelt prosjekt. 

Klikk her for å lese kriteriene.

Pengepremie, plakett, heder og ære!

For å sikre en verdig vinner i hver kategori kan det være nødvendig å gjennomføre befaring av enkelte prosjekter.
Dette kan ta noe tid og vil blandt annet være væravhengig, spesielt for Uteromsprisen.

Enkelte av prisene er åpne for publikumsstemmer. Juryen vil i de tilfellene forhåndsgi sine stemmer før avstemming. Avstemming vil da foregå på nett i en av våre egne kanaler eller hos aktuell samarbeidspartner.

Juryen tar sikte på å ha funnet en vinner til hver kategori innen slutten av april. Overrekkelse av premie, plakett og heder vil enten skje der vinnerprosjektet befinner seg eller på et aktuelt arrangement som feks en publikumsmesse. Relevant presse vil også bli invitert til denne seansen.

All dokumentasjon som er levert inn i forbindelse med søknaden til de ulike prisene, skal være tilgjengelig for Bergene Holm AS å kunne benyttes senere i markedsføringssammenheng.

ALLE KAN SØKE - ALLE KAN VINNE

Søknadsfristen er 1. desember hvert år.

Klikk her for å gå til søknadsskjema

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish