DRIFT

  • Drift og prosjektledelse
  • Innovasjon og utvikling
  • Innkjøp - nye leverandører

DRIFT | INNOVASJON | INNKJØP

Hovedkontor | Larvik

Leveringsadresse

Gamle Ravei 321 Amundrød
3270 Larvik

Postadresse

PB 2060 Stubberød
3255 Larvik

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 982 50 302
(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Veibeskrivelse

  • GPS: 59.10433 , 10.111117
  • Avkjøring nummer 44 fra E18 mot Tjølling Kirke
  • Kjør mot Larvik og ta inn til venstre før Esso
  • Rett etter Skeidar (som du har på høyre hånd), se etter skilt med BH Hovedkontor på høyre side

AVDELINGSLEDELSE

AVDELINGSLEDELSE

David R. Bergene Holm

Assisterende direktør

Driftsavdelingen består av Assisterende direktør, innkjøpssjef, produksjonssjef drift og prosjektleder for produktutvikling.
 
Driftsavdelingen har oppgaver som går på tvers av selskapet. Vi opptrer som støttespillere og/eller pådrivere for forbedringsarbeid når det gjelder tekniske løsninger og arbeidsprosesser på avdelingene. Gode løsninger som øker lønnsomhet eller reduserer kostnader er det vi ser etter. Vi jobber sammen med avdelingene og leverandører for å finne beste praksis, gjennomføre erfaringsoverføringer og se etter muligheter for standardisering. Fasilitering av faggrupper gjennomføres på tvers av selskapet. Leverandører som mener de har noe å tilføre selskapet bes ta kontakt med oss.
 
David har en lang fartstid i Bergene Holm gjennom sin familietilhørighet. Fagkunnskap og en dypgående interesse og engasjement innen fagfeltet er hans store styrke. David fungerer som en bidragsyter inn mot større og mindre prosjekt og er sentral når det gjelder prioriteringer av midler til nye investeringer. Han er også sentral når det gjelder innkjøp av trelast.

INNKJØP

INNKJØP

Merete Haugestøyl Vinje

Innkjøpssjef

Merete har jobbet i Bergene Holm siden 2011 og har ansvaret for innkjøp i selskapet. Konkurranseutsetting, avtaleinngåelse,  fasilitering av faggrupper og leverandørkurs samt kommunikasjon med interne brukere er sentrale oppgaver. Er på jakt etter leverandører som gir oss konkurransedyktige betingelser i en tøff bransje. Langsiktighet er noe som kjennetegner leverandørforhold med Bergene Holm. I en bransje i endring så må vi samtidig hele tiden være på utkikk etter nye løsninger.

Kontakt Merete på :

Kjetil Øi

Produksjonssjef Drift

Mona Gran Sukke

Prosjektleder Produktutvikling

SE STILLINGSANNONSER

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish