Resultatorientert

"Stor når det gjelder - liten når det trengs".

Vi har viljen og evnen til å utgjøre en forskjell - vi jobber hardt og målrettet for å lage gode produkter som varer i generasjoner.

VÅR VISJON

Vår visjon er å være BESTE VALG - når du skal bygge med tre!

BESTE VALG

Bergene Holm har som visjon å være det beste valget når det skal bygges med tre

Fra et tre plantes til det hogges, går det mer enn 60 år før det blir et produkt i ditt hus, hytte eller uterom. Vårt mål er å sørge for at bærekraftig, norsk tømmer, blir til holdbare, bærekraftige og vakre produkter som står seg godt over tid.

Vår fremste kompetanse er derfor å ta de rette valgene når vi kjøper inn, mottar og sager tømmeret, justerer skurlasten, sorterer trelastkvaliteten, sliper høvelstålet, stiller trykket i impregneringstanken og programmerer blandemaskinen på malingslinjen.

Vi tar valg når vi merker, pakker og lagrer de ferdige produktene og når vi til slutt forhandler, selger og distribuerer varene ut i byggevarehandelen og til slutt til deg.

Gjennom alle disse valgene har vi både sluttprodukt og deg som kunde i tankene.

Det er en tøff visjon å skulle være ditt beste valg, derfor har vi også som motto at vi må bli
BEDRE - HVER DAG.

Vite litt mer om sagbruk?

Norsk skog med sløyfe på et av trærne, frodig vekst og grønt underlag
  • Sagbruk er et industrielt anlegg for saging av tømmer til skurlast (planker, bord mm).
  • Våre sagbruk består av tømmersorteringsanlegg, tømmerinntak, barkemaskin som fjerner barken, saglinje som deler opp stokkene, flishugger for hugging, råsorteringsanlegg, trelasttørker og tørrsorteringsanlegg.
  • I de ulike prosessene har vi avansert måle- og optimeringsutstyr som bidrar til økonomisk best mulig uttak av tømmeret.
  • I tillegg til sagbrukene har vi høvlerier for produksjon av k-virke, kledning, panel etc, samt flere anlegg for fingerskjøting, precut, impregnering og overflatebehandling.
Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish