Resultatorientert

"Stor når det gjelder - liten når det trengs".

Vi har viljen og evnen til å utgjøre en forskjell - vi jobber hardt og målrettet for å lage gode produkter som varer i generasjoner.

VÅR VISJON

Beste valg når du skal bygge med tre!

BESTE VALG

Tre er det beste valget for dagens og fremtidens byggerier, og vi skal være det beste valget når det skal bygges med tre.

Dette betyr langsiktighet, tilpasningsdyktighet og tilstedeværelse, hvor vi og våre produkter skal være førstevalg.

Resultatet ligger i detaljene og de beste valgene. Det vet vi som jobber med levende produkter, slik som trær. For å sikre at du velger akkurat våre trelastprodukter i byggevarehandelen, er det uendelig mange små og store valg som er tatt siden furufrøet ble sådd i skogen for nærmere 60 år siden.

Vår kompetanse er nemlig å ta de rette valgene når vi sager tømmeret, justerer skurlasten, sorterer trelastkvaliteten, sliper høvelstålet, stiller trykket i impregneringstanken og programmerer blandemaskinen på malelinjen.

Vi tar valg når vi merker, pakker og lagrer de ferdige produktene og når vi til slutt forhandler, selger og distribuerer varene ut i byggevarehandelen.

Når alle disse valgene tas har vi både sluttprodukt og deg som kunde i tankene.

Det er en tøff visjon å skulle være ditt beste valg, men vi kan love at vi gjør vårt beste.

Vi mener at tre er det beste valget for dag

MØT VÅRE ANSATTE

"Skal vi være kundenes beste valg - må vi foruten å være konkurransedyktige på pris og produktutvalg - også være forutsigbare, leveringsdyktige og til å stole på."

Kjetil Brødsjø | Produksjons- og logistikkdirektør

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish