FINGERSKJØTT | SERTIFISERING

Les om sertifisering av fingerskjøtt og last ned sertifikat.

Sertifikat om konstant ytelse1070-cPR-80

I henhold til Forordning 305/2011./ EU fra det Europeiske Parlament og Råd av 9. mars 201L (Byggevareforordningen eller CPR), gjelder dette sertifikat for byggevaren fingerskjøtt konstruksjonsvirke.

Bergene Holm AS, avdeling Haslestad er første bedrift i Norge som har blitt godkjent etter EUs nye standard for kontroll og CE-merking av fingerskjøtt konstruksjonsvirke.

Gjennomføring av kontrollordning og sertifisering

Norsk Treteknisk Institutt er godkjennende og utpekende kontrollorgan. CE godkjenningen gjelder på styrkeklasse C30 i gran og C24 furu, inkludert styrkeklasse C24 på trykkimpregnert furu.

Obligatorisk CE-merking

I Europa har standarden vært i bruk i noen tid, og nå er kravet på vei til Norge. Det Europeiske Parlament har gjennom Byggevareforordningen vedtatt at all produksjon av fingerskjøtt konstruksjonsvirke skal skje i henhold til standarden EN 15497:2014. Byggevareforordningen fastsetter regler for omsetning og markedsføring av byggevarer i EØS-området. Obligatorisk CE-merking gjelder for byggevarer der det finnes harmoniserte produktstandarder.

Les mer om sertifisering av avd. Haslestad

Lenke til CE-merking

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish