Ekstra utestue

Skal du bygge vinterhage, lysthus eller anneks finner du inspirasjon her.

Vi er mange som drømmer om en vinterhage eller et lysthus hvor følelsen av å være ute er med deg selv om du sitter inne.
Et ekstra rom ute gir mulighet til å forlenge vår- og sommermånedene.
Ikke minst kan det være et kjærkomment areal for besøk og overnatting, hjemmekontor, tenåringens tv-stue og sesongvis lagringsplass.

Kjært barn har mange navn. Vinterhage, lysthus, anneks, drivhus, paviljong, orangeri. På byggebloggen vår kan du la deg inspirere av utallige varianter av utestuer.

Selv om eierne bruker ulike navn på sine hagestuer, så har de det til felles at de nærmest flytter ut til dette rommet i sommermånedene.
Mange kombinerer bruken med både dyrking av planter, utekjøkken og spiseplass.

For andre fungerer utestuen nærmest som en liten hytte.
I stedet for å bygge et stort hovedhus, velger noen å bygge flere mindre anneks på eiendommen, noe som gir ekstra rom for gjester og hobbyer. Bygget i samme stil, vil små og store bygg sammen skape en følelse av et hyggelig tun. 

TIPS!

  • En liggende kledning får som oftest bygget til å virke lavere enn om det hadde vært kledd med stående kledning, men også valg av profil vil bidra til ulikt visuelt uttrykk. 
  • Kledningen er husets yttertøy – velg en profil som harmonerer med husets og eller nabolagets øvrige stil også når det er et lite hus som bygges.
Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish