Fleksibel uteplass

Her finner du inspirasjon til terrasser, rekkverk og trappløsninger.

Vi er mange som drømmer om late dager på terrassen.

Planlegg godt og tenk langsiktig

For at resultatet skal bli optimalt og langvarig bør både små og store terrasser planlegges godt. Det bør tenkes over hvordan solforholdene er, om det skal skjermes mot innsyn eller vind, om plassen skal brukes også når det regner og hvordan sikkerhet ivaretas med rekkverk og trapp.

Det er smart å tenke langsiktig. Kanskje vil behovene du har i dag, endre seg om noen år? Kan det være aktuelt å senere utvide terrassen eller legge tak over?
Uansett vil det å bruke impregnert tre i uterommet være både praktisk, miljøvennlig og holdbart.

Noen ganger er billigst også best

Trykkimpregnerte terrassebord er Norges mest solgte terrassebord - år etter år. Selv om disse terrassebordene ofte blir solgt billig og brukt som lokkevare til byggevarbutikkene, har dette ikke noe med kvaliteten å gjøre. Tvert imot så er Cu-impregnerte terrassebord ett av de beste valgene når det kommer til holdbarhet over tid. Dette vises blant annet i fagmiljøenes felttester, laboratorieforsøk og i alle de hundretusenvis av terrasser som er bygget i kroker og kriker i landet vårt gjennom mange år.

En terrasse trenger ikke være firkantet

Vi ser at innen tradisjonelle terrassebord så er det valg av dimensjon og kvalitet som har forandret seg mest de siste årene.
Bredden 28x120 mm er bestselgeren, noen bruker til og med konstruksjonsvirke som terrassebord.

Og husk, en terrasse trenger ikke være firkantet - organiske former glir ofte mer naturlig inn i mange utemiljø.

TIPS!

  • Bryt opp terrassen i ulike nivåer og soner. Da blir uterommet mer spennende og nye sitte-og rekreasjonssteder oppstår.
  • Lag gjerne organiske former i uterommet. Det kan oppleves mer naturlig og skaper fine overganger mellom terrasse og beplantning.

VÅRE UTVALGTE PRODUKTER

IMPREGNERTE TERRASSEBORD

RILLET TERRASSEBORD

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish