Barnas Trepris

Bilde av vinner av Barnas Trepris 2020

Vi er på jakt etter prosjekter der det er bygget for eller med barn, og selvfølgelig i TRE. Alle kan søke - alle kan vinne!

Har dere snekret en olabil? Eller kanskje satt opp et klatrestativ eller en sjørøverskute i hagen? Har du nettopp bygget en fin lekestue eller en kul sandkasse?

Vi er på jakt etter kreativ, artig og engasjerende bruk av tre som barn har glede av; lekebil, køyeseng, lekehytte, huskestativ etc. Det har ingen betydning om det er på et barnerom eller et prosjekt i hagen. Alle som bruker tre i sine byggeprosjekter oppmuntres til å søke.

Vinnere av Barnas Trepris deler premiepotten på 10 000 kroner, og førsteplassen får besøk, plakett, samt plass i juryen til neste års pris!

Bilde av vinnere Barnas Trepris 2018

Les mer om våre tidligere vinnere av Barnas Trepris på vår byggeblogg og bli inspirert!

Vinnere av Barnas Trepris deler premiepotten på 10 000 kroner og får hederlig omtale.

VINNER AV BARNAS TREPRIS ER MED I JURYEN

Barn har en naturlig bygge- og skaperglede og vi legger derfor like mye energi i å bedømme prosjektene som kommer inn i kategorien Barnas Trepris. For å verne ekstra om tanken på at prosjektet skal være til glede for barn er det derfor også rettferdig at barn skal ha en stemme i fagjuryen. Vinnere av Barnas Trepris får anledning til å bli med i juryarbeidet og og bedømmelsen av neste års innsendte søknader. 


Se vårt bildegalleri av tidligere vinnere av Barnas Trepris nedenfor:

TRE ER HOVEDKRITERIET

  • TRE må utgjøre det synlige hovedproduktet i prosjektet.
  • Prosjektet må være ferdig avsluttet.
  • Det er ikke en forutsetning at trelasten er produsert hos oss, men den må være handlet hos en av våre mange forhandlere
  • Søknadsfrist er i 1. desember hvert år 

Se alle kriterier her

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish