DRØMMEN OM EN PERGOLA

-eller en ny vegg i stua, eller kanskje drømmer du om å pusse opp et barnerom eller bygge et utendørs-spa?

Da bør du følge med når vi utlyser Drømmeprosjektet, kanskje er det ditt prosjekt som blir valgt?

Drømmeprosjektet

Vi er mange som drømmer om å sette i gang små og store prosjekter. Det kan være alt fra en ny terrasse, kanskje et utekjøkken, en gøyal seng til barna, en spilevegg bak tv-en eller en bod på hytta.

Fra og med 2022, kan alle som ønsker, søke om tilskudd på 5.000 eller 10.000 kr til byggematerialer til sitt drømmeprosjekt.

Dette gjøres gjennom 2-4 utlyste søknadsperioder i løpet av året. Disse vil bli annonsert på våre Facebook – og Instagramsider. Enkle søknader legges igjen i form av en kommentar på nevnte plattformer. Prosjektene som blir plukket ut mottar et gavekort som kan benyttes til å kjøpe materialer hos din lokale byggevarehandel. Enkelt og greit.


Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram hvor vi fortløpende oppdaterer om frister, finalister og andre relevante nyheter.

GULLSPIKEREN

.

I 2022 introduserer vi «Gullspikeren». Vi ser at alle konkurranser med respekt for seg selv har en «gull – et-eller-annet», f.eks. Gullruten, Gullpennen, Gullballen, Gullsnellen, Gullhammeren, Gullfjæren, Gullmikken osv.

Bruker du #gullspikeren så finner vi deg.

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish