Vinn-vinn for alle

Premiepotten til inspirasjonsprisen har alltid vært raus. Juryen har siden 2009 og delt ut mer enn 3 millioner kroner til vinnerprosjektene. Juryen tilpasser og endrer beløpene både mellom, og innad i de ulike kategoriene etter behov. 

Premieoppsettet ser slik ut:

Bilde av premier for Inspirasjonsprisen

I juryen sitter engasjerte ressurspersoner innen kompletterende fagfelt. 

Siden Inspirasjonsprisen ble etablert i 2009, har fagjuryen studert hundrevis av søknader og tusenvis av bilder av kreative og inspirerende byggeprosjekter. 

Les mer

TRE, HÅP & KJÆRLIGHET

Fra 2022 har juryen besluttet at 50.000 kr av premiepotten skal gå til et bærekraftig og sirkulært formål. Det mest sirkulære vi kunne komme på, basert på at Inspirasjonsprisen handler om «inspirerende bruk av tre», er å plante  trær tilbake i skogen. 

DRØMMEPROSJEKTET

Hvert år mottar vi søknader til Inspirasjonsprisen fra noen som har en drøm om å bygge noe i tre, men som ikke har mulighet eller anledning. Det ønsker juryen å gjøre noe med og har satt av 50.000 kroner til "Drømmeprosjektet" .

Les mer

GULLSPIKEREN

.

I 2024 introduserer vi «Gullspikeren». Vi ser at alle konkurranser med respekt for seg selv har en «gull-et-eller-annet», f.eks. Gullruten, Gullpennen, Gullballen, Gullsnellen, Gullhammeren, Gullfjæren, Gullmikken osv.

Bruker du #gullspikeren så finner vi deg.

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish