SØK INSPIRASJONSPRISEN

Alle som søker, uansett kategori, vil få en faglig og ærlig vurdering av sitt prosjekt

Bruk søknadsskjemaet som du finner på denne siden. Er du på Instagram - bruk gjerne #inspirasjonsprisen, så finner vi deg og prosjektet ditt

Slik søker du

Søknaden sendes til Bergene Holm AS så snart prosjektet er ferdig, senest innen 1. desember hvert år. Dokumentasjon, inkludert bilder som viser det endelige resultat, utløser behandling av søknad i jury. 


FYLL UT VÅRT SØKNADSKJEMA

Alle som søker Inspirasjonsprisen må benytte vårt søknadsskjema. I søknadsskjemaet får du anledning til å fortelles oss litt om prosjektet og laste opp bildefiler. 

Av og til hender det at noen ikke får til å benytte søknadsskjemaet. Da kan bilder, tegninger og eventuell annen dokumentasjon, sendes via e-post til inspirasjonsprisen@bergeneholm.no 

Dersom bildefilene overgår maksimal filstørrelse på e-post, kan du sende dem via en fildelingstjeneste (Dropbox, WeTransfer o.l.). 

Har du problemer med å nå fristen 1. desember,  kan du ta kontakt med oss på inspirasjonsprisen@bergeneholm.no.


BRUK EMNEKNAGGENE VÅRE #

Mange bruker Instagram for å dele bilder og byggeprosjekter med sine følgere. Dersom du er aktiv på Instagram kan du bruke emneknaggen #Inspirasjonsprisen, så finner vi deg og prosjektet ditt. 

Du kan også bruke emneknaggene som er knyttet til de individuelle prisene:

#Eksteriørprisen, #Interiørprisen, #Uteromsprisen, #Hytteprisen #Ombruksprisen #Småbyggprisen #Barnastrepris og #Gullspikeren

Bergene Holm og Inspirasjonsprisjuryen følger alle disse emneknaggene og tar kontakt med aktuelle kandidater for mer informasjon. 


HVA SKJER ETTER SØKNADSFRISTEN?

Vi bruker desember og litt av januar til å sortere og se over søknader som skal sendes videre til juryen. I begynnelsen av januar vil du motta mer informasjon om prosessen videre. Vi etterspør ofte flere bilder eller mer informasjon om prosjektet i etterkant av mottatt søknad. Vi kommuniserer primært på mail, men du må gjerne kontakte oss dersom du har spørsmål eller kommentarer.

Før vi offentliggjør finalistene vil alle søkere motta en tilbakemelding på om man er med videre eller ikke. 

KÅRINGER HELE ÅRET

Det tar tid å gjennomgå alle søknadene, gjennomføre et godt juryarbeid og kåre en endelig vinner. Vi har derfor valgt å fordele kåring av prisene gjennom året og omtrent på disse tidspunktene:

Hytteprisen

Mars/April

Uteromsprisen

Mai

Barnas Trepris

Juni

Småbyggprisen

Juli/August

Eksteriørprisen

September

Interiørprisen

Oktober

Ombruksprisen

November

Enkelte endringer i dette oppsettet kan forekomme, men alle deltakere vil bli informert fortløpende.

Ved endt juryarbeid vil juryleder alltid ringe vinneren først, mens de som ender på plassene under vil få en mail med beskjed om resultatet.


Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram hvor vi fortløpende oppdaterer om frister, finalister og andre relevante nyheter.

TRE ER HOVEDKRITERIET

  • TRE må utgjøre det synlige hovedproduktet i prosjektet.
  • Prosjektet må være ferdig avsluttet og ikke for gammelt.
  • Søknadsfrist er i 1. desember hvert år 

Les mer her

GULLSPIKEREN

.

I 2024 introduserer vi «Gullspikeren». Vi ser at alle konkurranser med respekt for seg selv har en «gull-et-eller-annet», f.eks. Gullruten, Gullpennen, Gullballen, Gullsnellen, Gullhammeren, Gullfjæren, Gullmikken osv.

Bruker du #gullspikeren så finner vi deg.

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish