SELSKAPSINFORMASJON

Kort om selskapets kjernevirksomhet, viktigste tall, produkter og kunder.

KJERNEVIRKSOMHET

Vi tilhører oppdelingsindustrien. Vår kompetanse er å videreforedle solide, miljøsertifiserte tømmerstokker fra norske skoger.

Alt fra sterkt og holdbart konstruksjonsvirke til elegant, profilert listverk produseres og kjøres ut fra våre anlegg hver dag.


SAGBRUK | HØVLERI

Våre sju produksjonssteder er lokalisert der tilgangen til tømmer er god og veien til markedet kort.

Hovedkontoret og to produksjonsavdelinger ligger i Larvik kommune, mens driften forøvrig skjer ved avdelinger i Åmli, Holmestrand, Grue, Kongsvinger og Sør-Odal.


TRE TIL GENERASJONER

Vi produserer nesten alt du trenger for å bygge et typisk norsk hus eller hytte i tre: konstruksjonsvirke, forskaling, rekker, lekter, kledning, terrassebord, panel og listverk.

Vi tilbyr det beste innen industriell overflatebehandling på en rekke av våre produkter i form av impregnering, grunning, beising, lasering og maling i alle farger og flere strøk.

Mange av våre produkter har eksistert i flere generasjoner og er kjente og kjære klassikere, men vi har også helt egne produktkolleksjoner med unike og trendy behandlingsmetoder.


VÅRE KUNDER

Våre varer selges til de største byggevarekjedene i Norge og til industrikunder i inn- og utland.

Vårt mål er å skape vekst og lønnsomhet for våre kunder gjennom et tett samarbeid om riktig produktspekter og salgsfremmende tjenester.


ÅRSRAPPORT | KONSERNINFORMASJON

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish