Endringsorientert

"Stillstand er tilbakegang"

Paul Bergene Holm la grunnlaget for vårt motto allerede på femtitallet. Det er ikke alltid de største som vinner eller overlever, men de som endrer seg raskest.

VÅRT MOTTO

Vår arbeidsfilosofi er BEDRE - hver dag!

BEDRE - HVER DAG

Mer enn syv tiår har gått siden Paul Bergene Holm på sitt nye sagbruk fremholdt for sine gode og pålitelige medarbeidere at "stillstand er tilbakegang".

(Paul Bergene Holm helt til høyre i bildet, sønnen Reidar Bergene Holm nr tre fra høyre)

Paul var en visjonær mann på mange plan. Allerede tidlig på 50-tallet, mens Holmsaga var en beskjeden virksomhet, skrev han under overskriften:

Målsetting og framtidsplaner

"Enhver bedrift bør ha et mål å streve henimot. Å arbeide uten et mål er verken interessant eller positivt på andre måter. Det blir bare å drive med strømmen, fram og tilbake som flo og fjære".

Godt forankret i Pauls holdninger er selskapets mål å være en ledende og foretrukket leverandør av trebaserte produkter i de markeder vi engasjerer oss i.

Det oppnår vi med fokus på kontinuerlig forbedring og ved å bli bedre - hver dag.

MØT VÅRE ANSATTE

"Selskapets motto inspirerer meg til å yte det lille ekstra. Jeg inkluderer medarbeiderne mine i avgjørelser samtidig som jeg tar ansvar. De inspirerer meg til å tenke forbedring i alle situasjoner og samtidig åpner opp for at jeg kan ta initiativ til gjennomføring".

Glenn Andre Jensen | Fabrikkdirektør avd. Haslestad

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish