TRYR - Kledning til all slags vær

I fasadekolleksjonen TRYR finner du trendy kledninger som gjør bygget velkledd i all slags vær.


VELKLEDD I ALL SLAGS VÆR

I Norge må vi kle oss etter været. Enten vi bor i områder med mye nedbør, vind, sol eller kulde. På samme måte må vi kle våre hus, hytter og leiligheter, ved å sørge for at bygget har et yttertøy som beskytter godt mot både lett yr og sterk storm.

Men vi kler oss ikke bare for å unngå å fryse, bli våte, eller for varme. Vi velger også yttertøy som passer best til vår størrelse og fasong og kanskje viktigst - definerer hvilken type stil vi liker.

Slik bør vi også kle våre boliger ved å velge profil, behandling og farge som passer til byggets stil og størrelse og type vær det utsettes for. I fasadekolleksjonen TRYR finner du tøffe og trendy kledninger i heltre som sørger for at bygget er velkledd i all slags vær.


FASADEKOLLEKSJONEN TRYR FARGER


TRE + YR = TRYR

TRYR produseres av norsk, kortreist og miljøsertifisert furu ved vår fabrikk på Skarnes. Her sørger vår erfarne høvelmester Tor, for at kolleksjonens utvalgte kledningsprofiler høvles riktig.

Så overtar vår gode kollega John Einar stafettpinnen og passer på at kledningen blir trykkimpregnert, slik at den får den beste beskyttelsen mot sopp, råte og krevende vær. Allerede med denne behandlingen oppnår TRYRâ -kledningen holdbarhetsklasse 1. Jon Einar følger så opp at kledningen blir riktig tørket før den sendes videre til Marius, Tor Heine og Ali. De legger på et perfekt lag med beis og voks i kolleksjonens utvalgte farger; Skygrå, Solbrun, Tåkegrønn, Røykbrun og Stormsort.

Så pakkes TRYRâ  pent inn av teamet til Roy, før Cato henter pakken med trucken og laster den forsiktig ombord på en lastebil på vei til din lokale byggevarehandel.

Og om du lurte på hvem som har tatt frem de fine fargene og satt sammen kolleksjonen, så er det Lars og Mona og gjengen i produktutviklingsgruppa. Som dere forstår så er det et skikkelig teamarbeid å få TRYR til å bli akkurat TRYR.

Og felles for hele gjengen er at de er lidenskapelig opptatt av trelast, men ikke bare det. De er også, som de aller fleste nordmenn, veldig opptatt av været, altså TRE + YR = TRYR.


VÆR + MILJØ

Alle har fått med seg at klimaet og været er i endring. Vi merker det litt hvert år – at det blir mer vær. Kraftigere regn, sterkere vind, varmere, kaldere, mer flom, mer tørke. Vi kan absolutt ikke styre været, men vi skal gjøre vårt for at endringene er mindre menneskeskapt. I Bergene Holm jobber vi daglig med små og store justeringer som bidrar til at produksjonen av våre trelastprodukter er mest mulig klimavennlig.

I fasadekolleksjonen TRYR finner du tøffe og trendy kledninger i heltre som sørger for at bygget er velkledd i all slags vær.

VÆRFARGER

Fargene i TRYR-kolleksjonen har fått navn inspirert av det typiske norske været. Men hva er typisk norsk vær? Jo, det er veldig mye! En rask titt på «Yr» eller «Storm» viser at vi har et klima preget av store variasjoner og motsetninger, avhengig av hvor i landet du bor.

Faktisk kan vi oppleve hele TRYR-kolleksjonens fasetter på en og samme dag med Solbrunt i sør, Skygrått i øst, Røykbrunt i Innlandet, Tåkegrønt på nordvestlandet og Stormsort i nord. Det er ikke rart vi nordmenn er mer enn snittet opptatte av været.


MILJØ- OG KLIMAVENNLIG

MILJØSERTIFISERT

Å bygge i tre bidrar positivt til klimaregnskapet. TRYR-behandlingen oppnår impregneringsklasse 

NTR Furu og er i bruksklasse UC3 iht. NS-EN 335.

KORTREIST OG BÆREKRAFTIG

TRYR-kledningen er produsert fra miljøsertifiserte skoger. 

Kolleksjonener produsert på våre norske sagbruk, høvlerier og overflatebehandlingslinjer.

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish