Premiepotten til inspirasjonsprisen har alltid vært raus. Hvert år har juryen fordelt 250.000 kroner til ulike prosjekter. 

Den største delen av premien dedikeres byggeprosjektene i hver kategori. I tillegg deler juryen ut 50.000 kroner til Drømmeprosjektet. Her kan alle som drømmer om å bygge noe, søke om et bidrag til prosjektet.

Les mer

VERDENSMESTERE I OPPUSSING

Nordmenn er «verdensmestere» i å eie, bygge og pusse opp boliger, hytter og uterom.

  • I følge SSB er det ca 2, 6 millioner boliger i Norge, hvorav 70% er eneboliger, tomannsboliger og rekkehus. Hvert år bygges det et sted mellom 27-30.000 nye boliger.
  • Mer enn 500.000 fritidsboliger har funnet sin plass langs fjorder, vann, fjell og skog i vårt langstrakte land. Hvert år økes antallet med 4500 nye hytter.
  •  Vi bruker ikke bare penger på å bygge nytt, men pusser opp for formidable 85 milliarder kroner i året. Nesten 1/3 av oss pusser opp boligen årlig, det betyr nesten 825 000 husstander som foretar innvendige og utvendige oppussingsarbeider hvert år.

I juryen sitter engasjerte ressurspersoner innen kompletterende fagfelt. 

Siden Inspirasjonsprisen ble etablert i 2009, har fagjuryen studert hundrevis av søknader og tusenvis av bilder av kreative og inspirerende byggeprosjekter. 

Les mer

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish