Endringsorientert

"Stillstand er tilbakegang"

Paul Bergene Holm la grunnlaget for vårt motto allerede på femtitallet. Det er ikke alltid de største som vinner eller overlever, men de som endrer seg raskest.

VÅRT MOTTO

Vår arbeidsfilosofi er BEDRE - hver dag!

BEDRE - HVER DAG

Mer enn syv tiår har gått siden Paul Bergene Holm på sitt nye sagbruk fremholdt for sine gode og pålitelige medarbeidere at "stillstand er tilbakegang".

(Paul Bergene Holm helt til høyre i bildet, sønnen Reidar Bergene Holm nr tre fra høyre)

Paul var en visjonær mann på mange plan. Allerede tidlig på 50-tallet, mens Holmsaga var en beskjeden virksomhet, skrev han under overskriften:

Målsetting og framtidsplaner

"Enhver bedrift bør ha et mål å streve henimot. Å arbeide uten et mål er verken interessant eller positivt på andre måter. Det blir bare å drive med strømmen, fram og tilbake som flo og fjære".

Godt forankret i Pauls holdninger er selskapets mål å være en ledende og foretrukket leverandør av trebaserte produkter i de markeder vi engasjerer oss i.

Det oppnår vi med fokus på kontinuerlig forbedring og ved å bli bedre - hver dag.

Vite litt mer om skog?

Norsk skog med sløyfe på et av trærne, frodig vekst og grønt underlag
  • Skog er definert som arealer med mer enn seks trær som kan bli over fem meter høye per dekar.
  • Skogen dekker omtrent 38 prosent av fastlandsdelen av Norge og utgjør ca. 124 000 km2.
  • Det er ikke mulig å nå de globale og nasjonale klimamålene uten å plante mer skog, hogge mer skog og bruke skogens råstoff til å erstatte energi og materialer basert på fossile råstoff.
  • Norge har lange tradisjoner for å bruke tre i bygg, i treforedlingsindustri og til oppvarming. Det utvikles stadig nye bruksområder og produkter. De land og bedrifter som er i front vil ta en større del av fremtidens grønne markeder.
Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish