BYGGE REKKVERK

Rekkverk som binder sammen terrassen og gir hele huset et løft. Byggeguider med tegninger og materialliste.


Resultatet ligger i detaljene. I uterommet er det mange detaljer som skal på plass for å skape funksjonalitet og helhet. Et spennende rekkverk eller en litt annerledes trapp, kan binde sammen terrassen og gi hele huset et løft. Investerer du litt ekstra tid i avslutningene, vil du kunne glede deg over resultatet lenge.


Denne byggeguiden er en del av- og inngår i en komplett byggeguide for terrasse og platting med ulike byggemetoder. Denne finner du her

"NORGES BESTE BYGGEGUIDER"

Lars Gulbrandsen er vår Produksjef for byggtre. Lars har lang erfaring innen bygg-tekniske forskrifter, ulike byggemetoder og materialvalg innen tre. Erfaringen har han tatt med seg og utviklet flere av  "Norges beste byggeguider" for terrasse, uterom og fasader i tre.

Har du bygget ny terrasse, veranda eller en vinterhage? Kanskje har du snekret en pergola, eller et utekjøkken du er veldig fornøyd med? Da er UTEROMSPRISEN noe for deg. Vi på jakt etter inspirerende bruk av tre i uteromsprosjekter.

Det er mange ting man må tenke på når man skal bygge terrasse eller en platting. I denne byggeguiden hjelper vi deg med planlegging, oppmåling, materialvalg og detaljerte beskrivelser av hele byggeprosessen fra fundament til ferdig terrasse.

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish