Møt Inspirasjonsprisens fagjury

Inspirasjonsprisen ble etablert i 2009 og siden den gang har fagjuryen studert mange tusen bilder og hundrevis av søknader fra kreative og flinke "snekkere". Hvert år er juryen like spent på hva slags søkere som har kommet inn og hvem det til slutt blir som vinner de ulike kategoriene.


Juryen består av oppdaterte og engasjerte ressurspersoner innen kompletterende fagfelt. 


Tone Bente Bergene Holm

Tone Bente Bergene Holm har i alle år hatt rollen som stødig og diplomatisk juryleder. Hun utfordrer alltid juryen til å se bort fra styling og hele tiden ha fokus på "inspirerende bruk av tre", uansett prosjekt og kategori.

Frank Ivar Andersen

Frank Ivar Andersen er daglig leder i Byggmesterforbundet. Han har stor faglig integritet, tar alltid et ansvar for det bygningstekniske, og ser prosjektene med fagmannens og proffens briller på.

Marianne Haga Kinder

Marianne driver en av Norges største Instagramkontoer @inspirasjonsguidennorge og er initiativtaker til Gullfjæren. Hun sørger for at juryen alltid henger med på trender og tendenser.

Sindre Wam 

Sindre Wam er arkitekt og partner i Kolab Arkitekter AS og universitetslektor ved Arkitekt- og designhøyskolen i Oslo. Han ser etter de gode linjene og proporsjonene i prosjektene.

Karianne Amlie 

Karianne Amlie er partner og eiendomsmegler i Aktiv og kjent gjennom programlederrollen i Boligjakten på TV3. Hun har øye for hvorvidt byggeprosjektene tilfører hus, hytter og uterom ekstra verdi.

Franciska Munck-Johansen

Franciska Munck-Johansen er fotograf, stylist og skribent. Hun var med å etablere Norsk Interiørskole, har vunnet kakekrigen, er medarrangør av Gullfjæren og en fremtredende, men ydmyk påvirker.


Jurymedlemmene får oversendt søknadene i god tid før fellesmøtene så alle er godt forberedt. Fagjuryen bruker like mye tid på å plukke ut finalister til Barnas Trepris som til Eksteriørprisen. Prosjektene i samme kategori kan være svært forskjellige og det kan være utfordrende for juryen å bli enige.  I noen av kategoriene er det ikke bare juryens vurdering som avgjør.


Enkelte priser avgjøres ved at halvparten av stemmene kommer fra publikum. 

Juryen plukker hvert år ut en eller flere kategorier hvor også publikum får være med på å avgjøre hvem som vinner prisen. Det er fint for juryen å få en følelse med hva folk flest liker, samtidig som det skaper engasjement rundt prosjektene og konkurransen.


På vår byggeblogg kan du se hundrevis av prosjekter som har vært med på Inspirasjonsprisen siden 2009. Til sammen utgjør prosjektene Norges største og mest inspirerende byggeblogg.

KATEGORIER

Klikk på knappene for å lese mer om de ulike kategoriene

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish