Møt Inspirasjonsprisens fagjury

Inspirasjonsprisen ble etablert i 2009 og siden den gang har fagjuryen studert mange tusen bilder og hundrevis av søknader fra kreative og flinke "snekkere". Hvert år er juryen like spent på hva slags søkere som har kommet inn og hvem det til slutt blir som vinner de ulike kategoriene.

Fagjuryen er bevisst sammensatt av ulike ressurspersoner innenfor ulike fagfelt. 


Tone Bente Bergene Holm

Tone Bente Bergene Holm har i alle år hatt rollen som stødig og diplomatisk juryformann (i tillegg er hun Kommunikasjonsdirektør i Bergene Holm AS).

Frank Ivar Andersen

Frank Ivar Andersen er til daglig leder i Byggmesterforbundet. Han tar et stort ansvar for det bygningstekniske, og ser prosjektene med fagmannen og tømrerens briller på.

Tone Strand Molle

Tone Strand Molle jobber til daglig som konsulent og forretningsutvikler for Byggevarehandelen, og hun har fokus på materialvalgene, og i tillegg til et godt trent estetisk øye. 

Ingar Vedel

Ingar Vedel (MNAL) i PV Arkitekter AS er en svært erfaren og dyktig arkitekt. Han ser naturligvis etter linjer, proposjoner og komposisjonen i prosjektene vi får inn. Han er dessuten ofte med på befaring hvis noen av finalistene skal sjekkes litt ekstra.

Asgeir Borgemoen

Asgeir Borgemoen er for oss voksene fremdeles «Sjefen over alle sjefer» og han er beskytter av Barnas Trepris. Asgeir har gjennom årene opparbeidet seg solid byggkompetanse og plutselig er det Asgeir og ikke Frank Ivar som kommenterer at noe i konstruksjonen ser feildimensjonert ut. 

Dagny Thurmann-Moe

Dagny Thurmann-Moe kom inn og bokstavelig fargela i juryen i 2015 og ble fort endel av gjengen. Selv om hun er vårt ferskeste jurymedlem er hun en erfaren fargeekspert og interiørkonsulent, med sterke meninger når det gjelder både formspråk og fargebruk.

Fagjuryen bruker like mye tid på å plukke ut finalister til Barnas Trepris som til Eksteriørprisen. Alle prosjektene som kommer inn blir vurdert og det er alltid vanskelig å plukke ut finalister til hver kategori. 

Jurymedlemmene får oversendt søknadene i god tid før fellesmøtene så alle er godt forberedt. I noen av kategoriene er det ikke bare juryens vurdering som avgjør.

Både Uteromsprisen, Interiørprisen og Hytteprisen avgjøres ved at halvparten av stemmene kommer fra publikum. 

Inspirasjonsprisjuryen er takknemlige for alle de flotte bidragene som har kommet inn og håper det kommer like mange spennende søknader i årene som kommer.


Besøk vår byggeblogg for å se mange hundre av Inspirasjonsprisprosjektene som juryen har bedømt.

KATEGORIER

Klikk på knappene for å lese mer om de ulike kategoriene

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish