BESTE VALG

Ved å være modige, ta ansvar og jobbe sammen, blir vi bedre - hver dag og realiserer visjonen om å være beste valg for kunder, leverandører og ansatte.

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Hovedkontor | Larvik

Leveringsadresse

Gamle Ravei 321 Amundrød
3270 Larvik

Postadresse

PB 2060 Stubberød
3255 Larvik

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 982 50 301
(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Veibeskrivelse

  • GPS: 59.10433 , 10.111117
  • Avkjøring nummer 44 fra E18 mot Tjølling Kirke
  • Kjør mot Larvik og ta inn til venstre før Esso
  • Rett etter Skeidar (som du har på høyre hånd), se etter skilt med BH Hovedkontor på høyre side

SELSKAPSLEDELSEN

SELSKAPSLEDELSEN

Erland Løkken

Administrerende direktør

Erland er selskapets Administrerende direktør, en stilling han overtok etter Reidar Bergene Holm, 1. mai 2012. Erlands ansvar er å se de store linjene, trekke i de rette trådene, kartlegge utfordringer og muligheter og ta de store avgjørelsene, sammen med LEDELSEN, STYRET og EIERE.

Erland er styreleder i Treindustrien og engasjert i selskapets og bransjens mange politiske saker, slik som modulvogntog og biodrivstoff.

Erland kom fra stillingen som daglig leder for Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR). Før det jobbet han som Avdelingsdirektør for Bergene Holm Avd. Larvik, Fossum og Ringebu i perioden 2006 - 2009.

Av utdanning har Erland blant annet Luftkrigsskolen, Stabsskole I, US Army Officer Advanced Course i Texas, det toårige sjefsprogrammet ved Försvarshögskolan i Stockholm, samt en cand. mag. grad fra UNIT/NTNU i psykologi og sosiologi. Til sammen 21 år i Forsvaret, med erfaring fra flere operative avdelinger, skole og stab, som senior stabsoffiser i seksjon for sikkerhetspolitisk utredning i sikkerhetspolitisk avdeling i Forsvarsdepartementet, samt ett år i Brussel som stabsoffiser i NATO liasion team to the EU Military Staff.

En solid bakgrunn å ha med seg i trelastbransjens tøffe kamper.

Kontakt Erland på:

ÅRSRAPPORTER

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish