Bryr oss og jobber sammen

Vi har i flere år hatt ulike typer samarbeidsprosjekter med iVekst i Larvik. iVekst tilbyr varig tilrettelagt arbeid (VTA) på trygge arbeidsplasser med inkluderende og godt arbeidsmiljø.

Vi heier på iVekst som legger tilrette for at den enkelte skal få oppfylt sin drøm om et meningsfullt arbeidsliv.

SOSIALT ANSVAR

iVekst tilbyr arbeid for mennesker som har falt utenfor ordinært arbeidsliv.

JOBBE SAMMEN

Selskapets verdier er å bry oss, være modige, ta ansvar og jobbe sammen. Samarbeidet med iVekst, matcher alle våre verdier på mange plan.

Blant annet har vi sammen utviklet et flott butikkutstillingskonsept for våre trelastprodukter. Vi hadde et behov for et helhetlig og fleksibelt konsept, med effektiv plassbruk og hvor kvaliteten er førsteklasses. Et system som gjør at vi kan vise frem panel, terrassebord, kledning og listverk på en brukervennlig og inspirerende måte.

Utstillingskonseptet har blitt svært godt mottatt i markedet og hvert år produserer iVekst flere hundre produkttrapper, som vi kan fylle med flotte varerprøver og levere til byggevarebutikker i hele Norge.

ÅRETS INKLUDERINGSBEDRIFT

Det var med stor ydmykhet vi mottok prisen "ÅRETS INKLUDERINGSBEDRIFT 2016"  fra iFokus og iVekst. Juryens begrunnelse lød: "Bergene Holm AS mottok iFokus-prisen som årets bedrift 2016 for sin evne til å være inkluderende, innovative, profesjonelle, kvalitetsbevisste og til å ta samfunnsansvar". Prisen gir motivasjon til å utvikle et allerede godt samarbeidet videre.

Du kan lese om inkluderingsprisen i denne artikkelen i Østlandsposten 05.11.2016: Bergene Holm årets bedrift

BESTE VALG

Du kan lese om samarbeidet med iVekst i denne artikkelen i Østlandsposten 23.03.2015: Løsningen var 7 minutter unna

EN TRIVELIG SAMARBEIDSPARTNER

"iVeksts mål er å legge til rette for den enkeltes forutsetninger og behov slik at du som ansatt vil få de beste rammene for trivsel og utvikling.

Du vil delta aktivt i vår produksjon og levering av tjenester, og bidra til mye nyttig arbeid for våre kunder."

Lenke til iVekst

UTSTILLINGSKONSEPT

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish